امروزه وقتی یه سر به بازار لوازم خانگی میزنیم با تنوع بسیار بالا محصولات کمپانیهای مطرح داخلی و خارجی مواجه میشویم. این تنوع محصول موجب میشود بر اساس نیاز و علاقه محصولی را انتخاب و بنا به بودجه اقدام به خرید نماییم. حال فرض کنید قصد خرید یک تلویزیون را برای منزلمان داریم ولی بین این همه تلویزیون که تنها به لحاظ برند، اندازه نوع قاب و پایه با هم متفاوت هستند کدام برای ما کارایی دارد؟
از برچسب و اتیکتی که روی یک تلویزیون نوشته LCD ،OLED ،LED و یا QLED کدام بهتر است کدام نقاط قدرت بالا یا نقطه ضعف بیشتر دارد؟ در این بخش به معرفی تلویزیون QLED خواهیم پرداخت.
QLED مخفف چه کلمه ایست؟
مخفف عبارت دیود ارگارنیک تابش دهندهی نور است.
تلویزیونهای QLED چیست؟
با پیشترفت دنیای فناوری و دیجیتال دیگر اختراعات شکل شمایل قدیم را ندارد و با افزایش یا کاهش بخشی به امکانات جدیدی دست پیدا کرده و در اختیار عموم قرار میگیرد. تلوزیونهای QLED در واقع همان تلوزیون LCD که با به کارگیری فناوری جدیدی به نام کوآنتوم دات ترکیب شده است تا بتواند رنگ و وضوح تصویر بالا و واقعی ایجاد نماید.
سایر محصولات پیشنهادی: تلویزیون LED آوکس
شرکتهای تولید کننده
در دهه گذشته تقریبا شرکت سامسونگ و سونی دو امپراطور اصلی صنعت لوازم خانگی به حساب میآیند ولی با ورود شرکتهای جدید با علم و دانش بالا تنوع محصولات در بازار بیشتر گردید. این محصول به لحاظ فناوری تنها به صورت انحصاری در اختیار شرکت سامسونگ نیست و توسط سایر برندها تولید و عرضه میشود.
درباره فناوری QLED
خوب است بدانیم که معمولا افرادی که چشمانشان آستیکمات به حساب میآید بعد از دیدن چند ساعت تلویزیون یا مطالعه در فضای بسته با نور لامپ، چشمانشان خسته میشود ولی همین افراد در نور خارج از منزل چشمانشان خسته نمیشود و سرحال میماند. دلیل این موضوع پرتوهای نور که از لامپ صادر میگردد ختم میشود. در فناوری QLED که معمولا در تلویزون ۴K با ابعاد بالاتراستفاده میشود با استفاده از فناوری کوآنتوم دات رنگ و پرتو خروجی از تصویر را که مستقیما به چشمان ما برخورد میکند را تغییر و شبیه نور طبیعی مینماید.
محل قرارگیری تماشاگر کجاست؟
خیلی از این موضوع نمیگذره که تماشاگر اگر به صورت مستقیم جلوی تلویزیون قرار نمیگرفت تصاویر سیاه یا زرد به سبز و یا نهایتا تیرهتر نمایش داده میشد. این موضوع در خصوص تلویزیونهای با قابلیت نمایش سه بعدی نیز وجود دارد. در این سری محصولات با فناوری QLED توجه ویژهای به این معضل شده است. در این محصول در تمامی زوایا میتوان با همان کیفیت عالی به تماشای تلوزیون نشست.
مصرف انرژی تلویزیونهای QLED چگونه است؟
تلویزیونهای QLED به طوری طراحی شدهاند که امکان مصرف خانگی را داشته باشد به گونهای که هزینه مصرف انرژی مناسبی داشته باشد. البته لازم است به این نکته اشاره شود که در مقایسه با تلویزیونهای OLED که فقط پیکسلهایی با رنگهای روشن را برای مصرف انرژی محاسبه میکند، این تلویزیون در زمان روشن بودن صفحه نمایش بیتوجه به روشن یا تیره بودن یا سیاه بودن پیکسل مصرف انرژی را به طور کلی محاسبه میکند. ولی توضیحات ارائه شده به معنای زیاد بودن مصرف انرژی نیست و فقط جنبه مقایسهای دارد.
ابعاد، فرمهای تلویزیونهای QLED چگونه است؟
در دنیای رقابتی امروز تمامی کمپانیهای قدرتمند و صاحب نام نیازمند مشتریانی وفادار هستند و برای رسیدن به این هدف میبایست در سبد کالای خود تنوع کاملی از محصولات را داشته باشند. تلویزیونهای QLED در ابعاد و سایزهای مختلف و همچنین به صورت تخت و منحنی در بازار موجود است. البته گفتنی است هزینه خرید تلویزیونهای QLED نسبت به تلویزیونهای OLED مرقوم به صرفهتر میباشد. اگر قصد خرید تلویزیونهای بزرگ جهت ارائه نمایشگاهی را دارید تلویزیونهای QLED گزینه مناسبی است.
نکته پایانی
از ویژگیهای بارز این سری محصولات QLED میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- تلویزیون با طول عمر بسیار زیاد
- عدم افت کیفیت و نور تصویر
- طراحی منحصر به فرد جهت استقرار تلویزیون در فضای نمایشگاهی
- امکان استفاده در فضای باز بدون کاهش وضوح تصویر
- امکان الصاق به دیوار با طراحی جذاب
- از برندهای معتبر که از این فناوری به خوبی استفاده میکنند میتوان به کمپانی سامسونگ و الجی اشاره نمود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به فروشگاه کالارکس مراجعه نمایید.
اولین دیدگاه را ثبت کنید